سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و به مردى که از او خواست تا پندش دهد فرمود : ] از آنان مباش که به آخرت امیدوار است بى آنکه کارى سازد ، و به آرزوى دراز توبه را واپس اندازد . در باره دنیا چون زاهدان سخن گوید ، و در کار دنیا راه جویندگان دنیا را پوید . اگر از دنیا بدو دهند سیر نشود ، و اگر از آن بازش دارند خرسند نگردد . در سپاس آنچه بدان داده‏اند ناتوان است ، و از آنچه مانده فزونى را خواهان . از کار بد باز مى‏دارد ، و خود باز نمى‏ایستد ، و بدانچه خود نمى‏کند فرمان مى‏دهد . نیکوان را دوست مى‏دارد ، و کار او کار آنان نیست و گناهکاران را دشمن مى‏دارد ، و خود از آنان یکى است . مرگ را خوش نمى‏دارد ، چون گناهانش بسیار است و بدانچه به خاطر آن از مردن مى‏ترسد در کارست . اگر بیمار شود پیوسته در پشیمانى است ، و اگر تندرست باشد سرگرم خوشگذرانى . چون عافیت یابد به خود بالان است ، و چون گرفتار بلا شود نومید و نالان . اگر بلایى بدو رسد ، به زارى خدا را خواند ، و اگر امیدى یابد مغرور روى برگرداند . در آنچه در باره آن به گمان است ، هواى نفس خویش را به فرمان است ، و در باره آنچه یقین دارد در چیرگى بر نفس ناتوان . از کمتر گناه خود بر دیگرى ترسان است ، و بیشتر از پاداش کرده او را براى خود بیوسان . اگر بى نیاز شود سرمست گردد و مغرور ، و اگر مستمند شود مأیوس و سست و رنجور ، چون کار کند در کار کوتاه است و چون بخواهد بسیار خواه است . چون شهوت بر او دست یابد گناه را مقدّم سازد ، و توبه را واپس اندازد و چون رنجى بدو رسد از راه شرع و ملّت برون تازد . آنچه را مایه عبرت است وصف کند و خود عبرت نگیرد ، و در اندرز دادن مبالغه کند و خود اندرز نپذیرد . در گفتن ، بسیار گفتار ، و در عمل اندک کردار در آنچه ناماندنى است خود را بر دیگرى پیش دارد ، و آنچه را ماندنى است آسان شمارد . غنیمت را غرامت پندارد و غرامت را غنیمت انگارد . از مرگ بیم دارد و فرصت را وامى‏گذارد . گناه جز خود را بزرگ مى‏انگارد و بیشتر از آن را که خود کرده ، خرد به حساب مى‏آرد ، و از طاعت خود آن را بسیار مى‏داند که مانندش را از جز خود ناچیز مى‏پندارد . پس او بر مردم طعنه زند و با خود کار به ریا و خیانت کند با توانگران به بازى نشستن را دوست‏تر دارد تا با مستمندان در یاد خدا پیوستن . به سود خود بر دیگرى حکم کند و براى دیگرى به زیان خود رأى ندهد ، و دیگران را راه نماید و خود را گمراه نماید . پس فرمان او را مى‏برند و او نافرمانى مى‏کند . و حق خود را به کمال مى‏ستاند و حق دیگرى را به کمال نمى‏دهد . از مردم مى‏ترسد ، نه در راه طاعت خدا و از خدا نمى‏ترسد در راه طاعت بنده‏ها . [ و اگر در این کتاب جز این گفتار نبود ، براى اندرز بجا و حکمت رسا ، و بینایى بیننده و پند دادن نگرنده اندیشنده بس مى‏نمود . ] [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 97 اردیبهشت 9 , ساعت 11:20 صبح

 توسعه ی استقلال و قطع وابستگی

دستیابی به استقلال و قطع وابستگی در دستور کار شرکت های دانش بنیان قرار  دارد. این شرکت ها رشد و توسعه علمی و اقتصادی کشور را به ارمغان می آورند. از جمله مزیت های مادی این شرکت ها می توان به معافیت های مالیاتی عملکرد ، معافیت و تسهیلات گمرکی و بهره مندی از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و از مولفه های علمی آن باید از فرصت شبکه سازی با ایجاد ستادهای تخصصی و امکان به خدمت گرفتن نخبگان مشمول خدمت سربازی در قالب خدمت امریه نام برد تا از ظرفیت علمی این افراد در جهت توسعه این موسسه ها استفاده شود.

 نیازهای شرکت های دانش بنیان

اصلی ترین اقدام و دستاورد دولت در چند سال گذشته را باید سرعت بخشی به شناسایی نیازهای زیر ساختی شرکت های دانش بنیان برشمرد. زیرا نیاز شرکت ها تنها به حمایت های مادی محدود نمی شود و جهت ارتقا و توسعه اکوسیستم فناوری، زیرساخت های فعالیت آنها از جمله توسعه بازار و بسترسازی ورود به بازارهای صادراتی که موتور پیشران اقتصاد مقاومتی به شمار می رود، می بایست تقویت شود و این مهم فقط با آموزش و ایجاد فرصت تجاری سازی برای این شرکت ها امکان پذیر خواهد بود.

حسن روحانی رییس جمهوری در سخنانی اظهار داشت که «2 هزار شرکت دانش بنیان در یکسال گذشته توانسته اند به جایگاه تولید برسند و در سال آینده این روند، استمرار خواهد یافت.» دولت تدبیر در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان اقدام های قابل توجهی داشته است به عنوان نمونه تعداد شرکت های تایید صلاحیت شده در مرداد 1392 خورشیدی 40، سال 1393؛ 600، 1394؛ یک هزار و 500، 1395؛ 2 هزار و 500 و در 1396 خورشیدی 3 هزار و 350 شرکت بوده است.

به علت نبود سازوکار ثابت و مبنای مقایسه ای یکسان، امکان برآورد کردن جایگاه ایران به لحاظ دارا بودن شرکت های دانش بنیان وجود ندارد اما به جرات می توان گفت که با توجه به استعدادها و ظرفیت ها، ایران رتبه نخست منطقه را به خود اختصاص داده است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ